MILON

Personligt anpassad cirkelträning

Milon är en cirkelträning där du tränar igenom hela kroppen på endast 17,5 minut. Det här är en metod som är enkel, snabb, effektiv och säker. Den passar dessutom alla, oavsett ålder eller tidigare träning. Vi erbjuder Milon på gymmen i Köping och Arboga.

Kom i gång och träna redan idag

Milonträning är perfekt för dig som har svårt att motivera dig till att träna och som vill ha en effektiv träning, på så kort tid som möjlig.

Kondition- och styrketräning

Det här är en träning som passar dig som har fullt upp i din vardag och har svårt att hitta tid till träning. Milonträningen garanterar att både din kondition och styrka ökar. Denna cirkelträning tar bara 17,5 minuter och kan utföras av alla eftersom den är anpassad efter varje persons förutsättningar.


Kom i gång med egen Miloncoach

När du kommer på ditt första besök får du träffa en Miloncoach. Coachen ställer in maskinerna efter dina förutsättningar och är med dig vid första träningstillfället. Installationerna som görs sparas på ett kort eller armband. Kortet eller armbandet ställer sedan in maskinerna utifrån de vikter som valts när du håller det mot maskinens display.


Enkelt med Milonmaskiner

Samtliga Milonmaskiner har ett elektroniskt motstånd. Dessa kan ställas in för excentrisk och koncentrisk rörelse, vilket ökar träningseffektiviteten med upp till 40 %. Milons cirkelträning tränar hela din kropp vad gäller styrka och kondition på bara 17,5 minuter. Med hjälp av coachen görs sedan ändringar för att du alltid ska träna rätt.

Ett trivsamt gym för alla målgrupper

Söker du efter ett trivsamt gym för personlig träning är City Gym rätt val för dig. Vi erbjuder personliga coacher, Milonträning och en högkvalitativ maskinpark. Bli medlem redan idag hos ett av våra fyra gym