Regler på våra gym

Läs dessa regler som gäller för att alla som tränar ska få bästa upplevelsen och trivas hos oss.

Read the rules in English

En man tränar. Foto: Klemets & Zackrisson
 1. Du ska alltid registrera din bricka även när det är bemannat på gymmet. Om du har glömt brickan, vänder du dig till personalen för att göra en manuell registrering i receptionen. Vid gymkontroll ska du alltid kunna uppvisa din bricka.

  Brickan är personlig vilket innebär att du inte får släppa in någon i våra lokaler. Det betyder också att endast betalande medlemmar får vistas i gymmet. Om du bryter mot regeln kommer en straffavgift på 1 000 kronor krävas av dig samt en
  avstängning. Om någonting skulle hända i lokalerna kan du som släppt in någon obehörig ställas till ansvar för detta. 

   

 2. Träna i kläder som är lämpade för inomhusträning och använd inomhusskor. RENA inneskor på gymmet! Uteskor ute!

  Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp eller i strumplästen/barfota på grund av hygienskäl. Använd alltid rena träningskläder för allas trivsel. 

   

 3. Utrustning och redskap ska hanteras varsamt för att undvika skadegörelse och obehagligt höga ljud. Efter användning ska utrustningen och redskapen alltid hängas eller läggas tillbaka på dess plats. Torka av konditionsmaskiner och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning.  

  Dom som inte sköter hanteringen av vikter, skivstänger eller dylikt riskerar avstängning om 1 månad med full betalning till verksamheten.

   

 4. Du ska visa hänsyn, inte föra oväsen och du får inte skräpa ner på City Gym. Lämna inte dina skor eller vattenflaska i lokalen. Lämna gymmet i det skick du vill finna det. Om något i gymmet går sönder eller om du upptäcker trasig utrustning ber vi dig kontakta personalen. 
   

 5. Du ska alltid se till att ytterdörren är stängd och låst när du lämnar City Gyms lokaler. 
  Vid problem eller akuta situationer ska du ringa jourtelefonen 0221-711 91  

   

 6. Flytande magnesium är tillåtet, inte kalk. 
   

 7. Släng ditt skräp/tomburkar  i respektive papperskorgar. 
   

 8. Alla vill vi trivas och ha det trevligt på gymmet. Använd ditt sunda förnuft.. Respektera dina medtränande och håll en rimlig ljudnivå. 
   

 9. Fotografering/filmning/selfies på gymmet. Tänk på att andra kanske inte vill vara med på bild/film. Fråga först eller se till att bara du är i bild. 
   

 10. Sist men inte minst - kör med en vänlig stil och ha kul!

Reglerna i pdf-format