Milon cirkelträning

Träning har aldrig varit enklare, säkrare, snabbare och effektivare. Milon är en cirkelträning där du tränar igenom hela kroppen på endast 17,5 minut och det passar alla, ung som gammal och otränad som tränad. Framtidens träning är här!

Du kan träna Milon på gymmet i Köping och i Arboga.

Träna effektivt i 17, 5 minuter
Anpassad för dig

  • Tillhör du dom som hittar ursäkter för att inte träna?
     

  • Vill du ha en enkel och effektiv träning utan krångel, på kort tid dessutom?
     

  • Är du småbarnsförälder men bortprioriterar dig?
     

  • Har du svårt att hitta tid eller motivering till träning?

Konditions- och styrketräning

​Här har vi träning som ger dig en helt ny möjlighet att både hinna och orka få in träning i din vardag. Milon hjälper dig med din träning och ditt välmående.

 

Milon är träning som ger dig garanterade resultat, både kondition och styrkemässigt. Ett varv i Miloncirkeln är enkelt, effektivt och säkert och tar endast 17,5 minuter och passar alla.  

Så här kommer du igång

Vi ditt första besök träffar du en Miloncoach som hjälper dig att göra en installation i maskinerna och följer med dig hela ditt första träningstillfälle, sedan sparas allt ner på ett kort eller armband.
Efter detta möte med coachen är du redo att börja träna Milon cirkelträning.

Enkelt, snabbt, effektivt

Du sätter i ditt kort/blippar ditt armband mot displayen och maskinen ställer själv in sig efter just din kropp och den vikten som valts och känns bra för just dig.

Milonmaskinerna är försedda med elektroniskt motstånd, som för att olika motstånd kan ställas in för excentrisk och koncentrisk rörelse där träningseffektiviteten ökar med upp till 40 procent. Milons cirkelträning tränar igenom hela kroppen med både kondition och styrka på endast 17.5 minuter.

Maskinerna ställs in och ändras tillsammans med coach som undviker vanliga fel som till exempel felinställningar av motstånd eller rörelsebegränsningar. Du tränar alltid rätt!

 

Här har alla tid för ett snabbt, enkelt, säkert och effektivt träningspass.
Nu kör vi!